Monday, July 22, 2019

No posts to display

Lajmet e Fundit!

Zhbllokimi nga taksa

Koalicioni qeverisës në Kosovë nuk po arrin të gjejë ndonjë zgjidhje për ta përmbushur kërkesën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimit Evropian...

Avioni Bën Ulje Urgjente Në Plazh

Ditën e sotme një avion i vogël ka bërë një zbritje emergjente në një plazh plot me pushues afër Lisbonës, Portugali. Autoritetet bëjnë të...

Policia ende në kërkim të grabitësve

Mbrëmë nga dy persona të maskuar dhe të armatosur është grabitur filiali i “Western Union” në lagjen Bazhdarhane të Prizrenit.Të dyshuarit duke kanosur me...

Magjia e lëngut të selinosë kundër kolesterolit

Në kohën e Homerit, selinoja ishte simbol i bukurisë dhe gëzimit. Më vonë, në Romë kjo bimë simbolizonte fitoren dhe kështu së bashku me...

Ja mjerimi i shqiptarëve në vitet e 90-ta

Këto foto janë realizuar në vitin 1990 në Shqipëri nga fotografi Martin Parr. Skamje, varfëri dhe rradhë për të blerë bukën dhe ushqimet e ditës. Ky...

Më të shikuara!