Thursday, February 21, 2019

No posts to display

Lajmet e Fundit!

Testohet autobusi i parë eletrik në Tiranë

Ky është autobusi i pare elektrik ne transportin urban te Tiranes. Ne pamje është i njëjte me mjetet e tjera, por punon me energjike...

Zyrtare: Gjendet ne ujrat e Vardarit trupi i vajzes qe sonte rreth ores 19...

Gjendet ne ujrat e Vardarit pa shenja jete trupi i vajzes qe sonte rreth ores 19 ra ne Lum! Një vajzë nga Gostivari ka ra...

Opozita shqiptare është katandisur keq

Që nga pavarësia e Maqedonisë deri më sot, asnjëherë opozita shqiptare nuk ka qenë e katandisur kaq keq. Realisht opozita shqiptare nuk ekziston. Ajo...

Mbikëqyrje inspektuese në klinikat e Shkupit

Mbikëqyrjet e paparalajmëruara inspektuese në klinikat e Shkupit do të vazhdojnë edhe gjatë fundjavës, si dhe javën e ardhshme, thekson në deklaratën e shkrim...

E kapën hetuesin në motel gjatë orarit të punës

Qëndrimi më shumë se një orë në një motel në Ferizaj i një hetuesi të Inspektoratit të Policisë së Kosovës ka përfunduar me pezullim...

Më të shikuara!