Monday, April 22, 2019

No posts to display

Lajmet e Fundit!

Na ishte një herë Estrada e Tiranës!

Me ndarjen nga jeta të aktorit Vegim Xhani, ikën edhe një nga aktorët e shqar të trupës së mirënjohur të Estradës së Tiranës. E...

Kjo është nëna e Ylberit, ajo ia dha veshkën djalt të saj dhe ai...

Kjo nënë E mbajti nëntë muaj n’bark djalin e saj Pati dhimbje gjat lindjes së djalit t’saj E rriti me mundime djalin e saj...

Kosto e jetesës, Tirana vendi i tretë më i lirë në rajon

Kosova, Maqedonia dhe më pas Shqipëria janë vendet që kanë çmime më të lira të produkteve ushqimore dhe kosto më të ulët jetese në...

Në Tregun e Seksit Në Serbi, Çmime Nga 8 Deri Në 15 Euro Për……?!!

Gjatë këtyre javëve, tema më e interesuar e cila edhe u plasua në publik, ka të bëjë me prostitucionin rrugorë në Krushevc. Në këtë qytet...

Çmendet moderatorja shqiptare, ‘zhytet’ në borë me të brendshme

Një nga femrat më të nxehta shqiptare ka habitur me publikimin e saj më të fundit.Einxhel Shkira ka vendosur të sfidojë temperaturat duke realizuar...

Më të shikuara!