Thursday, July 18, 2019

No posts to display

Lajmet e Fundit!

Sëmundjen e rrezikshme të mushkërive e zbulojnë ndryshimet në gishta, kolla…

Gjysma e të sëmurëve në fillim marrin diagnozë të gabueshme, sepse sëmundja shpesh ngatërrohet me sëmundjet pulmonare obstruktive kronike, astmën apo sëmundjen e zemrës. Shkaktari...

A e dini se çka i thotë çdo ditë toka,deti dhe engjujt Allahut ?

Muhamedi sal-lallahu alejhi ve selam ka thënë: Çdo ditë, Deti i thotë Allahut: O Allah, na lejo të fundosim këta njerëz. O Allah na lejo...

Kylie Jenner shfaqet për herë të parë shtatzënë!

Pritja duket se ja vlejti! Kylie Jenner shfaqet për herë të parë në botë që prej Shtatorit dhe po...është shtatzënë! Pavarësisht përpjekjeve për të...

ÇMENDET POLICIA: DALIN PARA KAMERAS NË TRANSMETIM LIVE. MOS RAPORTONI SE DO T’JU ARR.ES.TOJMË....

Forca të shumta sigurie kanë zbarkuar në këtë zonë, ndërsa duket se edhe detyrat për efektivët janë të mirëpërcaktuara. Siç e shihni edhe në...

A i reduktojnë frutat dhe perimet efektet negative të kripës?

Në një studim prej 4.000 të rriturish studiuesit zbuluan se një dietë e pasur me fruta dhe perime që lidhen me presionin e ulët...

Më të shikuara!