Sunday, July 21, 2019

Bashkësia Islame vendos çmimin: Ja sa do të shitet një kurban për Bajram

Kryesia e Bashkësisë Islame e Kosovës, ka njoftuar për vazhdimin e traditës së tubimit dhe therjes së kurbaneve në dert ë festës së Kurban...

TRANSPLANTIMI I NJË ORGANI TË JO MUSLIMANIT NË TRUPIN E MUSLIMANIT

Jusuf el-Kardavi Nuk ka pengesë që të bëhet transplantimi i organit të jo muslimanit në trupin e muslimanit,sepse organet e trupit nuk cilësohen me besim...

Halil Kastrati e bën me shtëpi të re Bill Klintonin

Halil Kastrati vazhdon të mos ndalet për të ndihmuar familjet nevojtare që janë me gjendje të rëndë ekonomike. Ai e dhe sot ka dhuruar çelësat...

Kushte të rënda dhe me sëmundje, ish-ushtari i UÇK-së bëhet me shtëpi (Video)

Me rastin e foemimit te Ushtrise sone ne ja beme nje surprize nje banese te re Veteranit te lufte Bekë Beka nga komuna e...

Shumë statistika ka në Gjermani, por mungojnë ato për numrin e xhamive

Të duket e habitshme në një vend që kujdeset kaq shumë për statistika dhe e do rregullin si Gjermania, që askush nuk e di...

Thirrja e një nëne: Biri im mos më qorto! Mos u turpëro asnjehere të...

Nëna e porosit të birin. Biri im i dashur, një ditë prej ditëve do të më shohësh të plakë, jetë e logjikshme në mendjen...

OPERACIONET PLASTIKE

Vendimi nr.113 (7/24) Këshilli Evropian për Fetva dhe Gjurmime vendosi si vijon: I-Mbrojtja e bukurisë dhe zbukurimi është nga objektivat e legjislacionit islam. Allahu i Madhërishëm...

Festa e Bajramit, moment i përkujtimit të përgjegjësisë shoqërore

Fryma unifikuese e Ramazanit duhet të mbretërojë edhe pas tij, ndërsa filozofia dhe mësimet e këtij muaji të shenjtë duhet të bëhen udhërrëfyes për...

Komuniteti Musliman Shqiptar në Atlanta e sheh nevojën për një qendër Muslimane

Komuniteti Musliman Shqiptar ne Atlanta e sheh nevojen per ne qender Muslimane shqiptare ne Atlanta. Pa ju Musliman dhe Shqiptar kjo qendër nuk bëhet realitet....

Në festën e Pavarësisë, një familje në nevojë bëhet me shtëpi

Në prag të 11-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri i ka dhuruar çelësat e banesës së...

Lajmet e Fundit!

Shqiptarët ende vazhdojnë të kërkojnë azil në Zvicër

Edhe pse që nga Janari i vitit të kaluar qeveria zvicerane ashpërsoi ligjet e azilit, shqiptarët e kanë provuar sërish fatin në Zvicër duke...

Edhe një person humb jetën si pasojë e aksidentit në Leskovc

Edhe një person nga Maqedonia ka humbur jetën si pasoj e aksidentit që ndodhi më 21 dhjetor në Leskovc të Serbisë. Bëhet fjalë për 70...

Banori nga fshati Gradec i Gostivarit me lutje interesante drejtuar hajnave që janë futur...

Një 68 vjeçar nga fshati Gradec mbrëmë ka denoncuar vjedhje që është kryer në shtëpinë e tij. Ngjarja ka ndodhur brenda 20 minutave kur...

Policia ndalon tre persona nga Dobroshti për ti legjitimuar, një veturë tjetër i aksidenton...

Më datë 26.02.2019 rrethë orës 17.00, pas marjes së masave, në rrugën që shpie për në fshatin Dobrosht të Tetovës, tek vendi i quajtur...

Bëheshin gati për dasëm, Medina dhe i fejuari saj huumbin jetën në fatkeqësi të...

Çifti i të fejuarëve Alen Kuçeviq nga Prijepolja (Bosnje) dhe Medina Bjelak nga Bordareva kanë hu.mbur jetën në një aksident tëtmerrshëm trafiku, pasi janë...

Më të shikuara!