Sunday, August 18, 2019

No posts to display

Lajmet e Fundit!

Një grua i hapi derën një njeriu dhe pas 2 javësh gjen këtë në...

Në Minneapolis, Shtetet e Bashkuara, Abi ka një kafe të quajtur Abi’s Café. Përveç të qenit pronare, gruaja gjithashtu punon brenda ambienteve dhe i...

Mediat greke: Terro.risti i Zelandës vizitoi Greqinë më 2016

Media greke “Kathimerini” ka shkruar rreth terro.ristit në Zelandë të Re, Brenton Harrison Tarrant. Sipas saj, Tarrant, akuzuar për su.lme vde.kjeprurëse masive në dy...

Çështja e emrit në Bruksel

Ndërmjetësuesi i OKB-së për çështjen e emrit mes Greqisë dhe Maqedonisë, Methju Nimic dhe ministri i Punëve të Jashtme të Greqisë, sot do të...

Familjes Hima i ndërtohet një shtëpi e re

Bashkia e Roskovecit, së bashku me donatorë dhe biznese kanë bërë më të bukur festat e fundvitit për familjen e Bashkim Himës në Strum,...

Administrata publike e Maqedonisë ka mbi 100 mijë të punësuar

Ministria për Shoqëri Informatike dhe Administratë (MSHIA) ka dalë me qëndrim zyrtar rreth numrit të përgjithshëm të të punësuarve në këtë sektor. Sipas raportit zyrtar...

Më të shikuara!