Sunday, April 21, 2019

No posts to display

Lajmet e Fundit!

Lotët nuk po e ndihmojnë, Behije Dragidella ka nevojë për ndihmën tonëLotët nuk po...

Nëna e 3 fëmijëve nga fshati Novolan i Komunës së Vushtrrisë, Behije Dragidella, e lindur më 1985, është duke kaluar momentet më të vështira...

Amber Rose i Tregon Të Gjitha

Ajo pothuajse theu internetin me postimin e saj të fundit në rrjetin e saj social Instagram, duke zbuluar pjesët e saj të fshehta . Seksbomba...

HIXHRETI: PIKËNISJA E KALENDARIT ISLAM

Dr.Bashkim Aliu Çdo vit, muslimanët në katër anët e botës e përkujtojnë ngjarjen e rëndësishme të historisë së fesë sonë, hixhretin-shpërnguljen, ngjarje kjo që pati...

Maqedoni, 200 mijë vetë të prekur nga diabeti

Maqedonia me 200 mijë persona të prekur nga diabeti prej të cilëve 400 deri 500 prej tyre janë fëmijë dhe çdo ditë zbulohen raste...

Soni Malaj shfaqet joshëse!

Ajo është një ndër këngëtaret që është gjatë në skenë e që gjithmonë është në formë, ajo vazhdon të jetë shumë e dashur nga...

Më të shikuara!