Thursday, July 18, 2019

No posts to display

Lajmet e Fundit!

Anxhela Martini bën publik shqetësimin e sajo?

Ekspozimi i jetës private me copëza nga përditshmëria, apo momente të kaluara me partnerin e shoqërinë, familjen, e gjithçka tjetër është kthyer gati në...

Maqedoni, ulje e madhe e numrit të fëmijëve të vaksinuar

Shënon ulje drastike numri i fëmijëve të vaksinuar në Maqedoni. Ndër qytetet në të cilat është vërejtur më së shumti kjo dukuri janë Kumanova,...

Maskat me kallashë grabisin një shtëpi në Tetovë

Në shtëpinë e R.I (69) janë futur katër persona të maskuar të cilët janë hetuar nga pronari i shtëpisë. Hajnat e kanë sulmuar pronarin...

Rritja e Eurozonës Dhe Italisë Sjell Të Mira Edhe Për Shqipërinë

Zyra e statistikave të BE-së ka vlerësuar me rritje prodhimin e brendshëm bruto për vendet që përdorin monedhën euro, si dhe për të 28...

Shaqiri bëhet me super-skuadër

Lajmet e fundit që vijnë nga mediet britanike, e kthejnë Xherdan Shaqirin në Serie A. Është ‘DailyMirror’ që raporton se ish anëtari i Interit mund...

Më të shikuara!