Saturday, June 15, 2019

Serbia përballë tapive të Sanxhakut të Nishit

Për të pasur lexuesi një ide për problemin e tapive të Sanxhakut të Nishit është e nevojshme të dihet deri ku shtriheshin shqiptarët në...

Rrëfimi i fotoreporterit për betejën që çau kufirin shqiptaro-shqiptar

“Unë pata shansin që luftëtarët e UÇK t’i takoja qëkur vinin në Rinas dhe shikoje që ishin të rinj, të panjohur me luftën dhe...

Shqipëria në listën e shteteve më pak bujare. Ja ku renditet Kosova!

Bujaria, gatishmëria për të dhuruar, për të ndihmuar dhe për të mbështetur të tjerët kanë qenë karakteristikë e shqiptarëve në vite. “Bukë, kripë e...

Lajmet e Fundit!

Këshilli i Lartë i Drejtësisë zhvilloi mbledhjen e parë nën drejtimin e Presidentit Ilir...

Mes 7 pikave në rend dite, më e rëndësishmja ishte ajo për dhunën në familje, ku u diskutua një raport mbi ndjekjen e detyrave...

Pse duhet ngrënë farat e rrushit?

Sigurisht e dini se rrushi është eliksiri i rinisë, i cili ndihmon organizmin e njeriut. Por, duhet parasysh se farat e tij janë antioksidues...

Ku dënohet me burg tradhtia bashkëshortore?

Të tradhtosh bashkëshortin është ende e paligjshme në disa shtete. Shumica e shteteve tradhtinë bashkëshortore e përcaktojnë si akt mashtrimi, marrëdhënien seksuale mes një...

Një kastravec në ditë, mësoni përfitimet që ka trupi juaj

Konsumimi i kastravecit ju sjell shumë përfitime shëndetësore që ndoshta nuk i kini dëgjuar më parë. Mësoni disa nga përfitimet që merrni nëse konsumoni...

Mrekulli foshnja “ringjallet”.. (video)

Nëna shtatzëne Siriane plagoset rëndë nga bombardimet, me urgjenc dërgohet për në spital dhe aty lind mrekulia...    

Më të shikuara!