Friday, August 23, 2019

No posts to display

Lajmet e Fundit!

Top 5 profesionet më të paguara në Maqedoni

112.831 denar është paga e paguar mesatare neto për të punësuar në sektorin për veprimtari sportive dhe rekreative për muajin janar. Kjo për herë...

Ja si qeveria do të pastrojë paratë me rrugën e Arbrit

Operacioni i ndërlikuar i partneritetit publik privat të projektit të Rrugës së Arbërit po nxjerr në dritë ngadalë metodat tipike të qeverisë Rama. Pas një...

Shqiptarët martohen më së shumti në Evropë

Në Kosovë gjatë 2016-s u lidhën rreth 9 martesa për 1000 banorë, 1 martesë më shumë se në Shqipëri. Shqipëria ka numrin më të lartë...

Skandaloze: Zana Berisha në “Miss Universe” s’di t’i lidhë dy fjalë për Kosovën

5 muaj më parë Zana Berisha u shpall “Miss Univers Kosovo”, për ta përfaqësuar më pas shtetin e saj në Tajlandë.Spektakli ishte mes 17...

Mustafa Nano: I qëndroj asaj që nëna e Skënderbeut ka qenë me origjinë serbe

Ka përfunduar Panairi i Librit në Tiranë dhe interesi ka qenë i madh për stendën e UET-Press. Një nga librat më të kërkuar dhe...

Më të shikuara!