Thursday, February 21, 2019

What Your Fingernails Say About Your Health

Ever wonder why your nails are so brittle, yellow, or otherwise discolored? Though you may not know it, these seemingly harmless symptoms may indicate...

British Company Releases Pictures Of World’s First ‘Smart Condoms’

These days, most people have some kind of smart device, whether it be a phone, watch, or something that helps you track your daily...

Lajmet e Fundit!

Deputetja që merr 11.000 euro për harxhime rrugore, thotë se rritja e akcizës nuk...

Deputetja e LSDM-së, Mira Stojçevska në seancën kuvendore të Komisionit për Financime dhe Buxhet, ka thënë se rritja e akcizës së naftës nuk do...

Lamborghini nuk prodhon vetëm Italia, por edhe Haraçina

Një makinë unike e ndërtuar nga dëshira dhe pasioni, u prodhua edhe në Haraçinë të Shkupit. E kujt do t’i shkonte ndërmend që një Renault...

Abigail Clarke tregon asete e saj të bollshme

Ajo është e njohur për stilin e saj të veçantë.Abigail Clarke tregoi edhe njëherë format e saj të përkryera përderisa ishte pjesëmarrëse në një...

Oriola Marashit shkriu borën me ktë pamje të zjarrtë

Oriola Marashi është një nga modelet më të përfolura të momentit. Paraqitjet e saj sa vijnë e po bëhen më të nxehta. Këto ditë ekspozimi...

Gjermania kusht tjetër Serbisë, për anëtarësim në BE: Vendosni sanksione Rusisë!

Ambasadori gjerman në Serbi, Thomas Schieb, i ka dërguar një mesazh të qartë Serbisë, duke thënë se në qoftë se dëshiron të anëtarësohet në...

Më të shikuara!