Pas Vdekjes Së Nënës Ndërron Jetë Edhe Foshnja e Porsalindur

0
318

Të premten në mbrëmje në Repartin për Gjinekologji dhe Akusheri në Spitalin Klinik në Tetovë, një 30 vjeçare ka ndërruar jetë gjatë lindjes.

Nga Ministria e Shëndetsisë njoftojnë se se gjatë ditës së djeshme ka ndërruar jetë tragjikisht edhe foshnja e porsalindur.

“Foshnja ka ndërruar jetë gjatë ditës së djeshme. Është pranuar në gjendje të rëndë në Klinikën për Fëmijë në Shkup, me nota të ulëta të lindjes.

Ajo çka është e suksesshme është që në Tetovë është intubuar me linjë venoze, është bërë gjithçka ashtu siç duhet, por, për fat të keq, fëmija ka qenë në gjendje shumë të rëndë dhe ka ndërruar jetë”, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

SHARE