Jam Xheloze Për Të Dashurin Tim!

0
288

E dashura psikologe, kur fillova një lidhje me të dashurin tetë vite më pare, e dija që ai bënte seks me PA-në e tij.

Ai pretendoj se kishte bërë marrëdhënie pesë vjet më parë, por unë mendoj se ai ende po e takon atë për seks.

Unë jam 38 dhe i dashuri im është 53. Ai është shumë i bukur, dinamik dhe i pasur.

Ne filluam që nga dita e parë kur u takuam në një konferencë të industrisë.

Unë punoj në një organizatë dhe ai ka biznesin e tij.

Ai është i martuar, por nuk e përmend kurrë gruan e tij dhe ajo kalon pjesën më të madhe të kohës jashtë vendit në shtëpinë e tyre në Spanjë.

Ai më qoj në teatër, për darkë cdo javë dhe shkuam për fundjavë në hotele të bukura. Më bëri të ndihem mirë.

Unë isha e martuar dhe martesa u shkatërrua për rreth dy vite pas lidhjes sonë. Ne nuk përputheshim thjeshtë.

E dija që i dashuri im po bënte marrëdhënie seksuale me ish të dashurën, por gjithnjë më siguronte se ajo nuk ishte konkurrente me mua. Ajo është 55 vjeqare dhe tha se nuk asnjë arsye për të qenë xheloze.

Por unë në bllokun e banesave ku banoj, unë ende e shoh rregullisht makinën e tij të parkuar jashtë.

Unë jam aq e dashuruar me të sa që unë i kam injoruar ndjenjat e mija, por ai ishte atje për vikend disa javë më parë. E kam përcjellë me makinë.

Ai është tani në Spanjë për një muaj, por e kam pyetur atë se qfarë do të bëj para se të niset. Në fillim ai e mbronte veten, pastaj u betua se asgjë nuk po ndodh mes tyre.

Ai thotë se ndihet keq që nuk mund të diskutoj me mua. Unë jam shumë konfuze.

Jam e bindur se ai po më mashron, por seksi me të gjithmonë është i mrekullushëm dhe ndihem e gëzuar kur marr një mesazh prej tij ose dëgjoj zërin e tij.

A ta injoroj xhelozinë time dhe ti besoj atij, a janë instiktet e mia të sakta?

Psikologia përgjigjet:

Sigurisht që duhet të ju besoni instikteve tuaja. Ju keni lejuar që i dashuri juaj të jetë kaq larg për kaq gjatë, dhe ai nuk po respekton ndjenjat tuaja.

Duket sikur PA është gruaja e tij zëvendësuese në Britani të Madhe dhe modeli i tij është të gënjej të trijat nga ju.

Ndërkohë ju e lejoni atë të marrë pjesë në jetën tuaj dhe në emocionet tuaja, asgjë nuk do të ndryshojë.

Ai do të vazhdoj të sillet ashtu sic dëshiron dhe vetëvlerësimi juaj do të jetë i dëmshëm duke u përpjekur për ta bindur veten se ai mund të besohet.

Ndihmojeni veten përmes kësaj krize duke vënë energji në ndërtimin e një jete shoqërore aktive për veten tuaj, me shumë mundësi për të plotësuar partnerët e mundshëm në dispozicion.

SHARE