Anulohet seanca për rastin “Sopoti”

0
243

Është anuluar edhe sot seanca për rastin “Sopoti”. Shkak këtë herë ka qenë kërkesa e plës mbrojtëse, të cilët kërkuan më shumë kohë për përgatitje, pasi ka ndryshuar këshilli gjyqësor dhe aktakuza tashmë është në duart e Prokurorisë Speciale Publike.

Në seancën e radhës do të thirret për të dëshmuar edhe dëshmitari Ramadan Bajrami. Nuk përjashtohet që mbrojtja të propozojë për dëshmitar edhe ish ministren e Brendshme, Gordana Jankullovska dhe ish shefin e shërbimeve sekrete, Sasho Mihajllkov.

SHARE