Ariana dhe Ermali të dashuruar kokë e këmbë

0
263

U bënë vite martesë, ata janë prindër dhe të tre fëmijëve, por e jetojnë jetën dhe marrëdhënien e tyre sikur të kenë filluar njohjen tani, shkrua Kosovarja.

Ermali këngëtar që ndërtoj një karrierë të shëndetshme, asnjëherë të mbështetur nga skandalet por nga puna dhe përkushtimi që ka treguar ndaj muzikës dhe ndaj njerëzve që e duan këngën e tij.

Krahë tij vëmendje ka marrë edhe bashkëshortja, ku mund të themi se më shumë përflitet ajo pothuajse çdo ditë se sa Ermali.

Gëzojnë një relacion të mirë në mes vete, ata udhëtojnë shpesh bashkë me familje për pushime por edhe si çift i vetëm, duke shijuar çdo moment. Këto pjesë më shumë janë të publikuara nga ana e Arianës ndërsa Ermali më tepër është i fokusuar dhe ndan me ndjekësit e tij pjese të punës, por nuk shmangen edhe momentet e veçanta të familjes.

Ariana pak më parë ndau një fotografi, ku çifti shihen më të dashuruar se kurrë më parë, kështu dhe i bën përshkrim me anë të ikonës.

SHARE