Foshnjat me kokë të madhe janë më inteligjente

0
203

Studimet më të reja në Britani të Madhe thonë se gjëja më e mirë për foshnjat tuaja mund të jetë lindja me kokë të madhe, pasi që kanë tendenca të bëhen më inteligjentë.

Shkencëtarët kanë hulumtuar ndërlidhjet mes gjeneve, nivelit të inteligjencës dhe shëndetit të përgjithshëm.

Hulumtuesit kanë zbuluar se personat e lindur me kokë të madhe kishin qenë shumë më të prirë ta përfundojnë universitetin dhe kishin shënuar pikë më të larta në teste të ndryshme.

SHARE