Ambasadorit Lu i lidhin sytë, ja surpriza që mori brenda shtëpisë së tij

0
199

Kjo ishte një sfidë e veçantë për Ambasadorin Lu dhe stafin e tij amerikan.

Me sy të lidhur iu ofrua të provonin një nga pjatat më tradicional shqiptare, ‘tavën e dheut’. Nga video e publikuar në faqen zyrtare të Ambasadës së SHBA-ve të gjithë lënë të kuptohet se shija e kësaj pjate është mjaft e veçantë.

Donalt Lu tashmë një njohës i mirë i shqiptarëve ka mundur të identifikojë menjëherë ushqimin që pa konsumonte.

Shihni çfarë ndodhi kur Ambasadori Lu dhe stafi amerikan i Ambasadës provuan gatimet tradicionale shqiptare. Pjata e parë: tavë dheu! 🇺🇸🍽🇦🇱 | See what happened when Ambassador Lu and the Embassy’s American staff members tried to guess traditional Albanian dishes! First dish: Tave dheu! 🇺🇸🍽🇦🇱

Posted by U.S. Embassy-Tirana on Dienstag, 17. Oktober 2017

SHARE