Frosina Kelmendi, shqiptarja e zjarrtë, sukses edhe në Amerikë

0
467

Ajo është një modele e bukur dhe shumë seksi dhe quhet Frosina Kelmendi, por që po korr sukses edhe në Amerikë.

Ajo në SHBA thotë se ka pasur një fat të mirë që të bashkëpunojë me kreatorë dhe dizanjerë të njohur si me BCBG, Neiman Marcus, Nicol Miller ,Versace etj.

Por Frosina ka bashkëpunuar edhe me fotografë me famë botërore falë simpatisë dhe hijeshisë që ka si me: Fadil Berisha, Joey, Carlos Velez Justin Macala etj, por duke qenë edhe në revistat e ndryshme të njohura në botë.

Mësojmë se ajo në Miami sapo ka nënshkruar kontratë 2 vjecare me angjesionin e njohur Front Management, ndërsa eksperincën si modele vajza e ka fituar gjatë përvojës që ka pasur tek B Models dhe IB Event, ku gjithmonë i falendron ata që e kanë përkrahur në nisjen e saj.

Ndërsa bukruoshja gjithmonë ka një këshillë për vajzat të cilat duan të ndjekin hapat e saj apo të bëhen modele : Sa e rëndësishme është pamja fizike, aq i rëndësishëm është edhe agjesnioni në të cilin bashkëpunon”

SHARE