EcoGuerilla:Të njoftohen qytetarët e Tetovës, uji është me erë pesticidesh

0
221

Ditët e fundit uji mban erë të çuditshme si ajo e pesticideve kimike

Kërkojmë nga organet kompetente të marrin masa urgjente për këtë rrezik që nuk është parë deri më tani dhe ti njoftojnë qytetarët për këtë problem, thuhet në reagimin e kësaj organizate.

SHARE