Ndëroi jetë Pedagogu i Sh.f. “Abdyl Frashëri” Bogovinë

0
1515

Ndëroi jetë personaliteti,pedagogu më i respektuar, më punëtor,njeri i palodhur,njeri i arsimit dhe dijes…

Pedagogu i Sh.f. “Abdyl Frashëri” Bogovinë

SHARE