Albon Xhemaili ulet në karrigen e të parit të Bogovinës

0
324

Ushtruesja e detyrës për kryetare të komunës së Bogovinës Lumturije Iljazi, ia ndau certifikatën kryetarit të ri Albon Xhemailit, të cilët qytetarët më 29 tetor vendosën që ai ta kenë udhëheqës në këtë mandat 4 vjeçar

Kryetari Xhemaili gjatë fjalës së tij përshëndetëse e falënderoi ushtruesen e detyrës për mikpritjen dhe premtoi se do të punojnë shumë për këtë komunë.
Ndër tjera, Xhemaili premtoi për depolitizimin e administratës dhe arsimit dhe gjithashtu tha se fjalës së tij do t’i qëndroj deri më të mandatit të tij.

SHARE