Tronditëse, ‘Xhaxhai më përdhunoi për 7 vite’

0
298

Një 17-vjeçare shqiptare e cila banon në Chalkida të Greqisë ka denoncuar xhaxhin e saj për përdhunim.

Nxënësja pretendon se ai e ka përdhunuar përgjatë 7 viteve, madje një vit më parë tentoi të vetëvritej, raportojnë meidat helene.

Sipas dosjes hetimore, vajza është përdhunuar nga xhaxhai i saj në banesën e këtij të fundit dhe në banesën ku jetonte vajza, nga shtatori 2006 deri në shtator 2016.

I akuzuari ka mohuar akuzat, ndërsa gjykata ka vendosur ndaj tij masën e sigurimit personat të detyrim paraqitjen 1 herë në muaj në polici, e ka ndaluar që të dalë jashtë Greqisë, të ketë kontakte me mbesën dhe ka kërkuar nju garanci financiar prej 7.000 euro.

SHARE