Lajm i mirë për shoferët e Maqedonisë

0
274

Në të ardhmen patent shoferi i Maqedonisë do të njihet nga autoritetet gjermane. Na kështu të gjithë qytetarët e Maqedonisë që udhëtojmë ose qëndrojm përkohshëm në Gjermani, nuk do të ketë shqetësim dhe dënim.

Në të njëjtën kohë, shumë që kanë një leje pune nuk do të duhet të marrin leje tjetër për të qenë në gjendje të drejtojnë një automjet në Gjermani.

Ligji për njohjen reciproke të makinës së Maqedonisë në Gjermani është miratuar dhe shpallur.

Aktualisht pritet që pala maqedonase të miratojë ligjin për njohjen e patentave të vozitjes gjermane në Maqedoni dhe të hyjë në fuqi menjëherë. Ne shpresojmë se do të jetë deri në fund të muaji.

SHARE