Kjo seksbombë lë në hije Kim Kardashian

0
256

Tashmë seks simboli Kim Kardashian, e njohur në botë gjatë dekadës së fundit për format e saj fizike, është pjesë e së shkuarës, pasi kurorën synon ta marrë dikush tjetër.

Modelja ruse Anastasia Kvitko mendon se i përmbush të gjitha kriteret. 22-vjeçarja e sfidon Kimin me këto fotografi, që ju do të mund t’i ndiqni më poshtë.

Se a i përket Kimit së kaluarës dhe Anastasia së tashmes, vlerësojeni vetë!

SHARE