Nuk e keni ditur se sa seksi është nëna e vërtetë e “Hazallit”

0
362

Alina Boz është aktorja ruso-turko që për shkak të pamjes së saj në një moshë shumë të re depërtoi shpejt në ekranin turkJeta private e saj komentohet mjaft shumë në media. Në këtë aspekt nuk mund të mos komentohet nëna e Alinës, e cila iu befason me pamjen.E re aq sa vajza e saj dhe një bionde me sy të kaltër tipike ruse, ajo është një sfiduese e denjë e aktoreve më të bukura turke.

SHARE