Stërmbesa e Skënderbeut uron shqiptarët për 28 Nëntorin

0
239

Sofia Kastrioti, stërmbesa e heroit kombëtar shqiptar, Gjergj Kastriotit- Skënderbeu, ka uruar në një mënyrë të veçantë për Festën e 105 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.E shoqëruar nga prindërit dhe familjarët e saj, Sofia Kastriota ka uruar për 28 Nëntorin e shqiptarëve, përmes llogarisë së saj zyrtare në facebook e Instagram.

SHARE