Punësim më i lehtë për të huajt në Zvicër

0
204

Me ligjin e ri synohet që të huajt të motivohen më shumë për të gjetur një punë dhe për të hyrë kështu në mënyrë aktive në tregun zviceran të punës

Personat me status të pranuar të refugjatit dhe ata me pranim të përkohshëm (Viza F) në të ardhmen do të kenë të drejtë pune pa pasur nevojë për të kërkuar leje speciale për një gjë të tillë. Me ligjin e ri pra, do të mjaftojë njoftimi për fillimin e punës, thuhet në komunikatën e publikuar sot nga Këshilli Federal i Zvicrës.

SHARE