‘E nxorrën jashtë loje’ …Çiljeta reagon ashpër kundër kolegëve: Unë nuk jam, ‘ma jep…, ta…

0
278

Mes shumë këngëtarëve të njohur që nuk u bënë pjesë e finales së Këngës Magjike këtë edicion, ishte edhe Çiljeta Xhilaga, e cila, ndryshe nga shumë kolegë të saj, zgjodhi të mos prononcohet as për mënyrën e votimit dhe as për mungesën e saj në finale.

Në të vërtetë, të gjithëve u ka rënë në sy kjo mungesë e Çilit në finalen e këtij viti. Jo vetëm sepse është një prej këngëtareve me më shumë pjesëmarrje në këtë festival (7 pjesëmarrje dhe 7 finale me çmime), por edhe për faktin që sa herë prezantohet në Këngën Magjike, përkushtohet maksimalisht për të dhënë më të mirën nga vetja. Dhe në një kohë kur të gjithë prisnin të përjetonin nga Çili të njëjtën magji, Hajmalia mungoi.

E kontaktuar nga revista Class, Çiljeta, megjithëse ka dashur të përcjellë në heshtje këtë moment për të qenë sa më larg diskutimeve dhe komenteve, tha vetëm që: “Jam vërtet e habitur dhe shumë e zhgënjyer nga votimi absurd i disa prej kolegëve të mi. Nuk kërkoja të më kualifikonin për miqësi, por për tërësinë e elementëve të një performance që ishte absolutisht në standardin e një nate finale”.

SHARE