Sa me fat është Meda, shikoni sa familje e lumtur janë

0
841

Mehdin Përgjegjaj është ndër këngëtarët më favorit të muzikës popullore.

Hitet e njëpasnjëshme të cilat ka krijuar kanë bërë që të jetë më i pëlqyer dhe më afër publikut shqiptarë.Ai poashtu ka filluar të jetë aktiv edhe në rrjetet sociale, i cili së fundmi ka filluar me fotosesionet e fundvitit së bashku me familje.

E në këto imazhe familja Përgjegjaj duken të mrekullueshëm, dhe padyshim që Meda është me fat që ka një grua të tillë dhe kaq të bukur.Duhet theksuar, se Meda është ndër këngëtaret më të suksesshëm të estradës tonë.

SHARE