Huawei P11 vjen në tre muajt e parë të 2018

0
203

Më parë, një drejtues i Huawei tha se P11 do të mund të lansohet në MWC. Duket se këto plane janë konkretizuar pasi disa përfaqësues në një ngjarje në Gjermani konfirmuan se pajisja e re do të zbulohet në Q1 2018.

Ka shumë spekulime rreth Huawei P11. Disa besojnë se do të debutoj me tre kamera, dhe të tjerët që mendojnë se nuk janë të vërteta.

Gjithsesi, Huawei P10 u prezantua në shkurt në MWC dhe doli në shitje muajin e ardhshëm.

SHARE