Stoliset bredhi nënujor në Ohër

0
209

Qendra e zhytësve “Amfora”, vitin e 16-të me rradhë e stolisi bredhin e vitit të ri nën ujë te Bregu i Eshtrave në Ohër. Në stolisjen e bredhit nënujor morën pjesë 10 zhytës.

Më të rinjve që morën pjesë në këtë ngjerje iu ndanë pako të vitit të ri.

“Me theks të veçantë ia përkushtojmë këtë ngjarje fëmijëve me sëmundje të rralla, me dëshirë për shëndet më të mirë dhe tejkalimin e të gjitha vështirësive”, u shprehën zhytësit.

SHARE