Zvicër: Kosovari 21 vjeçar me 142 km/h në zonën 50 km/h

0
327

Në kantonin e St.Gallenit, respektivisht në qytetin Oberriet, një Kosovar ka thyer një rekord negativ në shpejtësi. Vetura e tij ka arritur një shprejtësi prej 142km/h në zonën ku ishte e lejuar 50km/h. Policika e kantonit St. Gallen i ka konfiskuar automjetin dhe patent shoferin djaloshit kosovar, duke lajmëruar rastin në gjykatë.

SHARE