Çmime të reja të energjisë elektrike në Maqedoni

0
356

Më së voni, deri nesër do të dihet se çfarë çmimi të rrymës do të paguajm nga 1 korriku. Komisioni Rregullator Energjetik (KRRE) do të shpallë çmimin e ri të rrymës, përcjell Telegrafi Maqedoni.
Çmimi i ri duhet të vlejë nga 1 korriku i këtij viti e deri më 1 korrik të vitit të ardhshëm. Sipas Makfax, jozyrtarisht, KRRE-ja do ta ulë çmimin e energjisë elektrike për 0.25%.

Kujtojmë se KRRe-ja kishte ulur çmimin e rrymës elektrike edhe në dy vitet e kaluara, për 0.33%, dhe 0.25%.

SHARE