Aurela Hoxha dhe Endrit Mërtiri nuk janë më miq?

0
659

Dje fotografi i njohur Endrit Mërtiri ka festuar ditëlindjen e tij të 27-të. Ai ka organizuar një festë ku ka ftuar miqtë e tij më të mirë. Mes shumë të pranishmëve është vënë re mungesa e dy mikeshave të ngushta të Endrit Mërtirit.

Aurela Hoxha dhe Dorina Gegiçi nuk kanë qenë pjesë e festës. Madje ato as nuk e kanë uruar në rrjetet sociale siç bënin çdo vit.

Me siguri diçka ka ndodhur mes tyre pasi ata kanë pasur një miqësi aq të fortë sa nuk mund të kishte një heshtje të tillë në ditëlindjen e Endritit.

SHARE