Bes Kallaku tregon çfarë ndien për bamirësinë

0
219

Bes Kallaku ka qenë bashkë me Xhensilën në një familje të varfër në Kashar me nismën Fundjavë Ndryshe. Në të vërtetë, të gjithë e dinë që Besi bën vazhdimisht bamirësi dhe ky nuk ishte rasti i parë.

Megjithatë, siç kuptuam nga statusi i këngëtares, disa komentues ishin shprehur që çifti ka dashur “të duket” me këto foto.

Gjithsesi komentuesit do të flasin gjithmonë. Besi ka postuar grupin e fotove nga dita e djeshme dhe sot ka dhënë një mesazh të ri për bamirësinë, që nuk është për t’u dukur, por për të dhuruar…

Sigurisht që veprime si ky e bëjnë jetën më të lehtë për disa njerëz.

SHARE