Prej nesër në Maqedoni cigaret me çmim të ri

0
446

Prej nesër fillon muaji i ri dhe me këtë fillojnë të zbatohen çmimet e reja të cilat duhet të kushtojnë 4 denarë më shumë, shkruan Telegrafi Maqedoni.
Duke filluar nga nesër (1 korrik) deri më 1 korrik të vitit 2023, akciza do të rritet për 0.20 denarë për çdo vit.

Nga ana tjetër pritet të shtrenjtohet edhe akciza e alkooleve dhe derivateve. Masë kjo, që nga Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni, mendohet se do të ndihmojë në sigurimin e fuqisë blerëse për barnat për sëmundjet e ralla.

SHARE