Njihuni me ishullin ku nuk lejohet të hyjë asnjë burrë, por vetëm gratë

0
208

Zonja, nëse ndonjëherë keni pasur zënka dhe do donit të pushonit për ca kohë nga burri juaj zgjidhja erdhi.

Në korrik të vitit 2018, një grup i rrjetëzimit i quajtur SuperShe do të hapë SuperShe Island, i faturuar si një destinacion i fokusuar në shëndetësi, ku mysafirët femra ? dhe mysafirët femra vetëm ? janë të ftuar.

Ishulli në fjalë ndodhen në brigjet e Finlandës në Detin Baltik shkruan Fox news..

Themeltarja e kësaj ideje ishte Kristina Roth, e cila ka vendosur ta quajë resorin “SuperSHe”.

Ajo mendon se një ishull pa burra do të ishte më relaksues.

Konsulenti i saj kishte menduar të hapte resorin në një vend tjetër, por Finlanda u zgjodh pasi ajo u dashurua me një burrë nga Finlanda.

Ajo thotë se nuk ka asnjë problem me burrat, por thjeshtë mendon se gratë do të jenë më të lira të bëjnë çfarë të duan, pa ndikimin e burrave përreth.

Resorti do të ketë 10 kabina me mundësi yoga, meditim apo edhe kurse gatimi.

Çmimet nuk janë përcaktuar akoma, por shumë shpejt ju do të jeni të aftë të rezervoni pushimet tuaja aty nëse doni.

SHARE