Premiere: Ornela Stafa – DIVA

0
247

Ornela Stafa nga Elbasani i Shqipërisë publikoi videoklipin me një këngë instrumentale dhe ku Ornela luan Bellydance.

– Ornela Stafa – Diva
– Video : Star Production
– Directed by : Erjon Xhambazi
– Music : Ronaldo Shtylla
– Violine : Donald Gega
– Darabuka : Elidon Nomja

SHARE