Seriali “Shqiponjat e Arta” me regjisor dhe skenarist Hadis Shen

0
363

Seriali “Shqiponjat e Arta” me regjisor dhe skenarist Hadis Shen, është seriali i parë i tillë në trojet  tona e vecanërisht në Maqedoni.Tematika ka të bëjë me tre vellezër,  të cilët në fëmijëri në luftën e viteve 90-ta humbin prindërit dhe pastaj adoptohen nga një person i cili i shpërndan njërin në Shqipëri tjetrin në Kosovë dhe njerin në Maqedoni.Këto punojnë për një organizatë të njejtë e quajtur “Shqiponjat e Arta” por nuk e dijnë që janë vellezër.

Trailer Video “Shqiponjat e Arta”

Trailer Video "Shqiponjat e Arta"

Posted by Frame Press on Freitag, 30. Juni 2017

Xhirimet e trailereve për 10 episodet e para veçse më janë berë, tani shumë shpejt do fillojnë xhirimet për 10 episodet e para të sezonit të parë.Seriali pritet të transmetohet nga Shtatori në ndonjërin nga televizionet shqiptare. Do ketë shumë aktor profesionist por edhe më shumë talente të rinj pasi regjisori dhe skenaristi Hadis Sen ju jep rëndësi shumë talentëve.

SHARE