Temperaturat e larta gjatë vikendit

0
259

Sinoptikët parashohin një javë me temperatura shumë të larta,sidomos gjatë  vikendit pritet që temperaturat  të jenë edhe deri ne 40 gradë celcius.

Parashikimet e sinoptikëve bënë që qytetarët e rajonit të pollogut gjatë vikendit të vizitojnë liqenin e Strugës por edhe të stërmbushin pishinat e qytetit dhe rrethinës ku qindra tërinjë gjejnë freski.

Në mesditë temperaturat në Strugë arritën deri në 32 gradë.

Frame press ju sjell disa foto nga plazhi i liqenit të Strugës

SHARE