Vret tre nipat dhe vetvritet

0
290

gjarja tragjike e ndodhur sot në mesditë në lagjen Butel të Shkupit

Nga tereni por edhe nga ato policore mëson se P. T. i lindur në viitn 1933 rreth orës 12.40 minuta ka shtënë me pistoletë drejt bashkëshortes së tij Pavlinës.

Më pas ai ka shtënë edhe ndaj vajzës së tij L.T si dhe ndaj nipit të tij, i cili nga plagët e mara prej armës edhe ka vdekur.

Bashkëshortja e tij P.T dhe vajza L.T për momentin janë në spital të plagosura rëndë.

Ndërkohë mësohet se P. T kë bërë vetvrasje me të njejtën pistoletë.

SHARE