Gratë e Familjes Mbretërore nuk mund të dalin në publik pa këtë veshje

0
289

Të mbash një kurorë mbretërore pas martesës me një pjestar të një prej familjeve më të fuqishme në botë, vjen me jo pak përgjegjësi dhe rregulla.

Midis shumë rregullave strikte si ndalimi i të udhëtuarit në një avion, ngrënia e ushqimeve të detit apo hudhrës etj, gratë e familjes mbretërore kanë dhe disa kufizime të tjera që lidhen me pamjen e tyre të jashtme.

Kate Middleton, Meghan Markle apo cilado grua tjetër e familjes mbretërore nuk duhet të dalë kurrë në publik nëse nuk ka veshur geta.

Këto të fundit duhet të jenë të holla fare në stinët me të ngrohta, dhe të trasha në çfarëdo lloj ngjyre në stinën e dimrit apo vjeshtës.

Nëse doni të jeni një princeshë mos vishni kurrë funde apo fustane pa geta !

SHARE