Princ Leka: Bashkimi Kombëtar ëndërr e Familjes Mbretërore

0
170

Pas deklaratës së kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama një ditë më parë për president të përbashkët Kosovë-Shqipëri, si simboli më i mirë i një uniteti mes dy vendeve, ka ardhur reagimi i Princit Leka.

Në një shënim në faqen e tij në Facebook, ai shkruan se bashkimi kombëtar është ëndrra e Familjes Mbretërore, por kjo realizohet vetëm me “Kurorën Mbretërore në dy shtete si simbol i këtij uniteti”.

Bashkimi Kombëtar ka qënë, është dhe do të jetë ëndra dhe përpjekja e Familjes Mbretërore brez pas brezi, madje edhe kur…

Posted by Princ Leka on Sonntag, 18. Februar 2018

SHARE