Zaev të realizojë premtimet e dhëna në Poroj

0
286

Para një muaj për vizitë në Poroj pasë vërshimeve qëndroi delegacioni qeveritar i udhëhequr nga Kryeministri Zoran Zaev, ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski, ministri i Bujqësisë Lupço Nikolovski, ministri i Drejtësisë Bylent Saliji si dhe ministri për investime të huaja Ramiz Merko .

 

Zoran Zaev gjat takimit me qytetarët premtoj investime në fshat dhe gjat lumit të ketij fshati  u premtua pastrimi i tërësishëm i lumit ndërtimi i digave, urave etj.

 

Qytetarët të dëshpëruar nga kryeministri që nuk i realizon premtimet e dhëna para banorëve të këtijë fshati ku ata kërkojnë realizimin e tyre sepse Poroj është në rrezik nga këto gurrë që ndodhen për gjat këtij lumi.

 

SHARE