Tragjedi në Strugë: Mbytet në liqen një person nga fshati Gradec

0
523

Një djal i ri i moshës 22 vjec nga fshati Gradeci i Gostivari është mbytur në liqenin e Strugës rreth orës 12:00. Ndihma e shpejtë dhe policia kanë arritur në plazh dhe zhytësit janë në kërkim të gjetjes së trupit të pajetë të tetovarit . Më vonë më shumë detaje…

SHARE