Në Shkup protestohet kundër përmbaruesve

0
197

24Vesti bën të ditur se përmes rrjeteve sociale është bërë thirrje për një protestë që ka filluar të mbahet para Odës së Përmbaruesve të Maqedonisë.

Sipas qytetarëve, ka filluar gjuetia ndaj përmbaruesve të korruptuar, dhe se veprimtaria e tyre jashtë gjykatave është e panevojshme, ndërsja sjellja e palejueshme.

Protesta është reagim ndaj ligjit të ri për përmbarim, që nëse qytetarët nuk paguajnë taksat komnale, përmbaruesi nuk guxon që t’i bllokoj para se t’i njoftojë.

SHARE