Donald Trump dhe Melania kalojnë nëpër krizën e rradhës – Presidenti e harron në veturë zonjën e parë

0
190

Donald Trump dhe Melania kalojnë nëpër krizën e rradhës – Presidenti e harron në veturë zonjën e parë. Me sa duket, kjo gjë është kthyer në normalitet për çiftin presidencial Trump.

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës shënoi një skandal të radhës kur vjen puna tek respekti dhe marrëdhënia që ka me zonjën e tij, Melania. Paraditen e sotme, ai e la Melanian pas dhe nxitoi të hipte ne avionin presidencial Air One për shkak të një moti shumë të keq në Amerikë.

Presidenti Trump dhe zonja e tij Melania po niseshin nga Aeroporti Ndërkombëtar i Dulles-it për në Karolinën Veriore ku do të merrnin pjesë në varrimin e pastorit Billy Graham. Hapeni foton poshtë dhe automatikisht ju shfaqen detajet.

SHARE