Në Bosnjë arrestohet një shtetas i Maqedonisë, kërkohet për vrasje

0
180

Një shtetas i Maqedonisë, i cili kërkohet për vrasje, është arrestuar në Bosnjë e Hercegovinë, nga policia kufitare në Vishegrad.

Bëhet fjalë për N.B, 43 vjeçarë dhe është arrestuar në momentin e tentimit të tij për të hyrë në Bosnjë e Hercegovinë, në vendkalimin kufitar në Uvac.

Bëhet e ditur se ai do të dorëzohet sot te organet përgjegjëse të Maqedonisë.

SHARE