Të shtunën e ardhshme do të ketë mësim në shkollat fillore dhe të mesme

0
177

Nxënësit deri në fund të vitit shkollor do të punojnë edhe dy të shtuna.

Sipas vendimit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH), më 17 mars do të mbahet mësim në shkollat fillore dhe të mesme sipas orarit të së premtes, ndërkaq gjithashtu do të mbahet mësim edhe më 14 prill (e shtunë), sipas orarit të së premtes.

SHARE