Ligji për mbrojtje nga duhani, Kuvendi diskuton ndryshimet e ligjit

0
225

Parlamenti pritet të diskutojë mbi propozim ndryshimet në Ligjin për mbrojtje nga duhani.
Ndryshimet ligjore janë propozuar nga deputetet e shumicës parlamentare, ndërsa është parapar ndryshimi i normave të Ligjit aktual me të cilat, sipas propozuesve, po shkaktohen probleme ekonomike dhe sociale, gjegjëisht po shfuqizohet një nga nenet e Ligjit i cili e definon hapësirën ku mund të pijet duhani në një lokal hotelierik.

Pas përfundimit të senacës së 11, deputetët do të vazhdojnë punën me seancën e 35 në të cilën në rend dite ka më shumë ligje në lexim të parë dhe disa me procedurë të përshpejtuar, të iniciuara po ashtu nga deputetet të shumicë parlamentare.

SHARE